29 March 2013

Nuffnang | apa yang u all cari di nurulainzulkarnaind.com??

 Salam semua~ hari ni baru berkesempatan nak belek my nuffnang account..dah lama tak tengok sejak-sejak cash out beberapa bulan lepas hehehe

so today nak tengok la.. perkataan atau perkara apa la yang u all suka cari dan tersinggah di blog yong.. yang bawah ni view minggu lepas punya~





yang ni punya last month~ hampir sama je kan~  



kutipan terkini.. sedikit je pun~ yang lama punya dah selamat yong guna untuk tukar tayar kereta.. insyaAllah yang kali ni nak kumpul lagi kasi banyak lagi~ jom sama-sama berblogging u all ~

apa-apa pun..thanks nuffnang!



3 comments:

cheq sue dieyha said...

x reti la nk dpt income dgn nuffnang,akaun dh ada tp x reti nk bt cmne lpas tu.ngeee :P

Kesuma Angsana said...

wah byk tu, mmg rezeki ler

ieda immi said...

alhamdulillahhh rejeki nie ;)

Archive

About Me