25 March 2013

TOP BEAUTILICOUS DI KLIA DAN EYE OF LONDON

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dengan izin limpah kurnia dari - Nya merasa jugak yong ke tanah eropah iaitu ke London dan Paris. Syukur sangat merasa ke Europe dengan pakej perlancongan percuma bersama-sama rakan seperjuangan tercinta..memang teruja habis u ols~ 

so untuk entri kali ni yong share sedikit gambar yong and team di KLIA dan di Eye Of London. jom check it out!!


muka orang tak sabar nak ke London hehe~ semangat GREEN gitew~




This is Top Beautilicous GlamPrenuer!




dah sampai Gatwick Airport.time ni pakai trech coat..dengan boots and sarung tangan..alamak! best nyaa kih3~ happy betul time ni u ols~ ni first time yong sampai negara eropah..satu pengalaman yang baru and I enjoy it~!












sampai je London terus dibawanya kami ke Eye Of London~ wah! menariks betul.. pusing-pusing naik "kipas besar" haha dalam setengah jam juga tu tau.. dah nak turun baru nak tengok pemandangan alam sekitar..kalo tak dok sibuk nak snap pictures je haa..  

masa sampai tu.cuaca agak sejuk juga..yong ni tak tahan sejuk.tapi dah sampai sana alhamdulillah semuanya berjalan lancar.yong dapat bertahan sampai la ke hari terakhir.pelbagai pengalaman menarik sepanjang kami disana.insyaAllah yong akan share semua cerita di blog kesayangan ku ini..nantikan ye..

stay tune!

2 comments:

Siti Nadey said...

yong!!!!!!! seb baik ko tinggal komen kt blog kalau x aku memang lost....blog aku keje hacked so aku buat bru...semua hilang weh...ur blog is always in my blog list....

haish susah dh hilang kwn blogger ni

Siti Nadey said...

btw....memang havoc gile ko g london! meriah sgt

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...