23 April 2013

AWARD CELEBRATION APRIL 2013 | GLAMPRENUER

Seperti biasa..setiap bulan GLAM akan mengadakan GLAM award  for 100,000 sales award, car fund and Diamonds award. Memang teruja habis tau.. insyaAllah my turn tak lama lagi..


see? hadiah PUCCI gitew~ best tau.. setiap pencapaian kita diraikan dengan penuh semangat dan meriah..



muka harus manissss je :)


ini our beautilicous juga.. Kak Ain dari JB.. suka tengok semangat kak ain.. sebelum ni mengandung pun tak menghalang semangat nak buat business malah makin menjadi-jadi buat business.. rezeki anak dalam kandungan yer? so memang takda alasan kalo mengandung tak bole buat business sebab business kita ni Online jerk.. kalo ber facebook bole..makna berbusiness GLAM pun bole maa :)


  
bersama mentor, Hanis Haizi dan Sha Khalid




 ramai Beautilicous yang hadir beri sokongan~ thanks u ols!




dengan bukti-bukti yang ada buat yong lagi semangat nak teruskan business ni. Special Thanks to all my Mentor sebab tak jemu-jemu bantu dan beri tunjuk ajar pada yong.. sebelum ni yong buat business keseorangan je tapi bila adanya GLAM ni semuanya diberi tunjuk ajar dari A to Z dan ianya FREE! 

rasa terharu sangat.. semoga Allah yang akan balas jasa kalian..



Top GLAMpreneur Beautilicous
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413
alinacshoppe@gmail.com


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah :)

Fiza Rahman said...

Tahniah buat mereka.

Haryati Faizal said...

semoga sentiasa berjaya ye...

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...