08 April 2013

DAY 2 : LONDON AND PARIS TRIP | AWESOME

Assalamualaikum  semua :) minta maaf di atas kelewatan yong mengupdate tentang percutian yong di Eropah.. banyak sangat gambar yong nak pilih sampai rambang mata jadinya.tak tahu nak pilih yang mana satu.. so hasil dari editing, yang ni je yang berjaya yong pilih.. harap semua terhibur dan gembira bila membaca ye :)

ok gambar ni takda turutan just random pictures for Day 1 yong disana :) pada hari pertama tu, kami sampai pada awal pagi di Gatwick Airport, London.. selepas salin baju trench coat dan bersiap, kami semua terus bergerak untuk bersiar-siar di Kota London.. yong memang teruja habis masa tu.. ye lah.. ini percutian pertama yong di Eropah dan ianya PERCUMA u ols! fuh! tak tahu nak cakap cemana dah hehe~ 

tempat pertama yang kami sampai ialah di Eye Of London.. fuh memang terujass habis tau~ then disusuli dengan lawatan di Kota London seperti ke Buckingham PalaceWestminster AbbeyThe Big Ben &Tower of London!!..tak lupa kami lunch Melur restaurant. sebuah restoren melayu yang bole tahan rasa masakannya. best juga first day sampai London dah dapat makan nasi. teruja daku haha

ok tanpa buang masa jom kita tengok gambar-gambar yang ada :)












































































InsyaAllah entri ni akan bersambung lagi.... jangan lupa singgah nanti ye~ selamat membaca :)

2 comments:

Novelgurl said...

MasyaAllah.Bestnya.Teringin nk p.Hehe

hazrina sallehuddin said...

seronoknya.. Jelez ^_^

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...