16 April 2013

GROUP DISCUSSION AT MANDARIN ORIENTAL HOTEL, KUALA LUMPUR


Assalamualaikum semua .. today yong update story about my team Beautilicous.. actually, kisah ni dah berlalu about 2 weeks ago tapi tak salah nak abadikan cerita disini kan? bole jadi kenangan gitew hehe

oke..seperti yang u all sedia maklum. 2 minggu lepas yong ada photoshoot for our team.. after habis je photoshoot we all terus ke Mandarin Oriental Hotel, Kuala Lumpur for group discussion with our mentor, Hanis Haizi. Syukur dipertemukan dalam business ni.segalanya diberi tunjuk ajar.. Leader dan mentor tak pernah putus-putus membimbing kami agar lebih berjaya dan focus pada matlamat dan impian..


bermula dengan ZERO knowledge tak bermakna yong tak boleh berjaya. kepada yang mengenali yong.. sure tahu macamana yong ni dulu hehehe.. kalo baca entri lama di Alinaclover.com memang nak tergelak. macam tak percaya itu daku! kih kih kih


Top Beautilicous Glamprenuer dari seluruh Malaysia.


 Thanks Hanis Haizi dan Kak Shaliza Aziz yang tak pernah jemu beri tunjuk ajar pada kami..jutaan terima kasih yong ucapkan..



tak lupa sesi makan di hotel.. kepada u all yang datang ke sini jangan lupa order Mango/Durian Crepe nyer oke.. memang paling sedap di abad ini.. haaaa berbaloi-baloi tau. sure nak pergi lagi... 


fried oyster dia pun sedap.. order sekali dengan nasi goreng dia yang awesome.. oke.. memang nak bertambah je makan.. 

buat business ni selain untuk pendapatan, yong belajar entri kehidupan.. erti kasih sayang sesama manusia dan persahabatan.. thanks rakan kongsi semua.. u all memang ceriakan hidup yong.. semoga semua rakan kongsi makin berjaya dan berjaya capai matlamat dan impian..


Salam Sayang, 

Yong :)

2 comments:

nik ros said...

wah. mkanan2 dia mmg nampak sgt sedap :)

Kesuma Angsana said...

sedap tu !

Archive

About Me