29 April 2013

GUCCI | STYLISTA

Assalamualaikum semua :) 

huaaa cuba jamu mata scrol ke bawah..lihatlah! tengoklah! cantiknya beg-beg ni kan u all? yong jatuh hati pandang pertama masa shopping di London last month..aduhai~ cantik sangat.. new arrivals pulak tu.. meroyan seketika hehe

takpa..next time shopping oversea memang yong nak aim lagi handbag.. kalo bole biar beli 2 ke 3 jenis.. yang pasti beg dibawah ni salah satunya.. puas hati kan?? paling suka color pink ni la.. dah cuba dah hari tu..memang cantik sangat-sangat..sesuai dengan yong tau :)

jom cuci mata tengok gambar dibawah~





oh in LOVE! dari jauh orang dah nampak kan?



nice juga



sejuk mata memandang



tak kurang hebat juga color ni.. time bersantai ni cun kan?



terang! nampak berani dengan color ni~ blocking! hehe




 aumm! semangat HARIMAU nih! hari-hari mahu handbag :p



idaman yong ni u all~ yong nak beli juga nanti as my collection.. insyaAllah pasti! Beli handbag mewah ni bukan nak menunjuk tapi sebagai reward kepada diri sendiri. rasa puas sangat bila dapat beli atas titik peluh diri sendiri.. dari tak suka handbag terus jatuh cinta nak buat collection u all :) 





3 comments:

ieda immi said...

soft color and look very nice ! ;)

Myra Jay said...

Yg rimau tu aummmm :D cantik :D

CeqGu said...

rasa cikgu yg tu bukan rimau aummm, tp yg sssssssssssssss....ular sawa hehehe

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...