19 April 2013

KUALA PILAH-TEMERLOH-MALACCA

Assalamualaikum semua :) morning! hari ni yong kuar awal bekerja.sama macam u all yang bekerja di luar sana hehehe.. selalu tengahari baru keluar but today yong akan keluar awal pagi.. first appointment today yong akan berada di Kuala Pilah ye.. best juga tengok suasana disana.. kampung..damai je jiwa hehe :p


insyaAllah yong akan singgah Seremban juga. sempat nak melawat sepupu dan auntie yong di seremban 2..


Next day pula hari sabtu, yong akan ke Melaka u ols :) wehuuu tak sabar nak jumpa kawan disana.. insyaAllah akan bekembang lagi our team di Melaka.. teringat zaman belajar disana dulu. banyak kenangan manis + pahit.. belajar amik ilmu je.tapi sekarang bekerja sendiri.. apa-apa pun yong terima rezeki yang Allah bagi pada yong dan family.





Ahad pula yong ada appointment for business sharing di Ampang dan Temerloh pada petang nya.. project DUIT RAYA dah bermula u ols.. sebelum puasa dah kena kumpul duit raya..time bulan puasa kita beramal ibadat sebanyaknya ye.. insyaAllah.. yong cuba buat yang terbaik untuk yong dan family..

kepada anda diluar sana yang nak join our team untuk Project Duit Raya juga.. bole la contact yong ya. jangan malu-malu. yong just share ilmu.. u all bole decide after tu.. pilihan di tangan anda.. yong hanya membantu :)

Top GLAMpreneur Beautilicous
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413
alinacshoppe@gmail.com




2 comments:

Kakzakie said...

Terus tak henti menjelajah ye Ain..

nik ros said...

seronoknya. bekerja sambil jln2 kan.

Archive

About Me