27 April 2013

MISI DI PERLIS DAN PENANG | GLAM UTARA


Assalamualaikum semua :) selamat berhujung minggu.. Hari ni hari cuti kan? apa aktiviti u all hari ni? yong insyaAllah akan ke spa untuk buat facial pagi ni.. petang baru ada aktiviti lebih menariksss


dah lama tau tak ke spa untuk buat any treatment..muka pun dah kusam jadinya.. badan pun lemau semacam hehe alasan nak bermanja-manja u ols :p tenangkan fikiran dan rehatkan badan sebentar.


pic creditt to google


semalam yong ada ke perlis bersama my partner, Fatin Zaini.. Alhamdulillah sambutan sangat-sangat menggalakkan..  macam jual pisang goreng panas.. larisss!  thanks orang Perlis.. sayang u all tau~ minggu depan yong ke sana lagi ye..nak hantar korset Premium Beautiful u all



sebelum jumpa client..sempat menjamu selera di Hotel sekitar Perlis.. ternyata nasi goreng kat sini memang terbaik.cukup rasa semua tau~ jarang dapat makanan sedap di tekak yong ni haa..sometimes makan di hotel pun tak ikut citarasa yong hehe banyak songeh pula ye..

haaa.. one thing yong nak inform u all.. insyaAllah tak lama lagi GLAM akan ada di UTARA juga~ so GLAM UTARA bakal ada untuk u all di utara.. banyak ilmu nak kongsi dengan u all.. kepada yang nak join our GLAM bole terus contact yong yer.. jangan segan-segan.. we are GLAMprenuer.. using social media for our online business :) semuanya akan dibantu from A to Z..  



Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com
 
 

1 comment:

budi os 19 said...

Great post and nice shot
#salam sis Nurul :)

Archive

About Me