22 April 2013

MY VERY FIRST CHANEL BROOCH

Assalamualaikum semua :) hari ni Isnin dah ye.. wah! ada yang Monday Blues tak? harap takda la ye.. tu tengok gambar di bawah..pakai blazer biru.. tapi bukan Monday Blues yekk :p


gambar ni diambil semasa photoshoot our team di shah alam.. wah gitew! yong ni bukan artis atau model tau.Alhamdulillah ada juga peluang join photoshoot and make-up dengan make-up terkenal.. today nak cerita tentang my very first Chanel Brooch. syukur sangat..impian jadi kenyataan.dah lama yong nak beli Brooch ni tau. sebelum ni dok tengok je yang orang lain punya.. so semasa di Paris hari tu..yong memang tak lepaskan peluang shopping brooch ni di sana.. 

Macam-macam reka bentuk ada..rambang dah mata ni haa.. at last dapat juga pilihan kalbu. memang puas hati sangat.. next year ke negara lain pula..yong aim nak beli Chanel Handbag and another Chanel Brooch :)


muka happy after shopping :) tak sabar nak pakai u all.. hehe


snap kotak je.. isi dia tu yang yong pakai.. 


bole letak kat blazer, but selalunya yong akan pakai di kepala la.. cool kan?? tak sabar nak tambah koleks.. kawan-kawan yong yang lain pun pakai juga tapi corak yang lain..semuanya cantik belaka..


oke akhir sekali nak ucapkan thanks kepada tuan photographer kita..tak sabar nak tengok our team punya pictures..pelbagai gaya.. dah macam model hehe padahal kami semua dari latar belakang yang berlainan :)

stya tune!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam sis
thanks sudi follow anum
anum singgah dan follow back
comel la sis nie

Nafira usof said...

ehehe.. lawa brooch tuh~ berkenan plak~ tapi x mampu ler nak beli yg ori cam gittu.. ahaks~

salam kenal.. folo sini jugak~

Kesuma Angsana said...

cantik sgt!

Haryati Faizal said...

comeinye....ngan org2 dia sekali lah...

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...