17 April 2013

PAVLOVA AND NUTELLA BUTTERSCOTH CREPE | MAVELES!!


yong kalo dating dengan kak cik ella tak sah kalo tak makan tau. ada je makanan di depan mata.. contoh nya ahad lepas, jumpa kak cik.siap bawak makanan lagi.. ni haa gambar di bawah.. memang sedap sangat u all.. tak tahu nak cakap cemana.. terbaik punya crepe! pavlova pun nyummeh!



yong dah lama kenal kak cik..dah bertahun..sejak kebelangan ni je kerap jumpa sebab yong stay di KL lama sket.. best dapat jumpa kak cik.. kak cik baik..peramah.. macam-macam yang kami borak..tapi masa sokmo cemburu dengan kami huhu..

u all yang tak pernah kenal kak cik ella. jemput singgah ke blog beliau yer.. tekan je gambar tu untuk ke blog kak cik :)


Have a nice day!

3 comments:

nik ros said...

tgk pun dah nampak sedap jea.lama dah tak makan crepe tu.

CeqGu said...

terliurnya tgk crepe tu....lain dari yg lain

















Kesuma Angsana said...

sedap tu .. dah follow lama juga kakcik tu !

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...