19 April 2013

RINDUNYA KAT TOK!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :) 

hari ni short entri jerk.. saja nak lekatkan muka nenek kesayangan yong di blog ni.. dah hampir dua minggu yong di Kuala Lumpur melaksanakan tugas :) oh sangat lama tu tau.. rindunya pada tok yong.. kat utara we all panggil nenek dengan panggilan "tok" 

ni gambar yong and tok semasa di Songkhla..tok yong ni suka travel tau, setakat ni dah ke China, Singapore, Thailand, Indonesia..Next akan ke Australia pula..


ni semua gambar lama yong amik di blog lama yong.. huaa.. rindu betul kat tok.. yong selalu update cerita dan gambar tentang tok di blog yong dulu.. 


yong doakan tok sihat ya.. harap balik nanti dapat tinggal lama di kedah. nak spend time dengan tok T__T
rindu tok tau!

love u tok!



1 comment:

nik ros said...

comel sgt tok nyer...hehe

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...