26 April 2013

SEMANGAT BERPASUKAN

Assalamualaikum semua.. apa khabar? Alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk meneruskan hidup di muka bumi Allah ini.yong rasa sangat bersyukur dengan apa yang Allah berikan pada yong..juga yong bersyukur kerana masih diberi peluang untuk terus membantu ahli keluarga dan rakan-rakan yong yang lain..

oh sebelum terlupa.yong nak ucapkan tahniah kepada salah seorang rakan kongsi yong yang baru je bergelar ibu.. tahniah yong ucapkan..nanti yong datang melawat and bawak hadiah ye :)

today yong nak share dengan u all pictures yong bersama my team dari awal yong buat business sampai sekarang 



gambar ni diambil pada tahun lepas semasa Majlis Anugerah Diamond iaitu Diamond Night..syukur sangat sebab yong berjaya meraih pangkat Diamond Sales Manager dan berpeluang untuk naik pentas terima anugerah kenaikkan pangkat... rasa glamour masa tu u all :p teruja juga sebab rakan kongsi ramai yang hadir beri semangat.. this year turn u all pulak ya?



bersama our team dari johor bahru dan utara.. sempat juga nak dinner bersama-sama..dari tak kenal now we all jadi rapat sangat dah macam satu family besar.. betapa indahnya perhubungan kami semua kan?



yang ni antara gambar terbaru.. gambar ni diambil semasa kami terkandas dalam perjalanan ke Paris.. rasa sayu je bila tengok gambar-gambar masa main salji hehe sebenarnya tengah sedih juga sebag hampir 30 jam terkandas di sana..



Antara pengalaman yang yong tak boleh lupa.. kami satu team berpeluang untuk buka booth di Amanjaya Mall.. wah glamour sekejap..yong pula sempat bagi Beauty Talk kat atas pentas..siap upload di Youtube tau hehe.. kelakar juga rasa sebba tak pernah buat perkara macam tu kat mall..



yang ni pula diambil semasa habis class bulanan di Sungai Petani..insyaAllah yong cuba buat class sekerap yang mungkin untuk share ilmu bersama rakan kongsi..insyaAllah pasni nak buat class blog pula..



class bulanan di Kuala Lumpur.. antara rakan kongsi yang hadir..jauh dan dekat kami turun tau sebab dapat ilmu FREE :) thanks Mentor!




Sewaktu majlis ulangtahun yang ke 20 tahun lepas.. semua pakai cantik-cantik kan? kami datang meraikan our mentor yang naik ke pentas untuk terima award :) tahniah! next yong pula kan?


Majlis kesyukuran London dan Paris :)




Seminar untuk new comers :) start je bisnes terus bagi tunjuk ajar awal.. cayok2



ini pictures terbaru.. dalam class GLAM..yong rasa sangat terharu dengan komitmen rakan kongsi yang sanggup datang dari jauh untuk ke kelas..insyaAllah usaha kita berbaloi je kawan-kawan.. yong sayang u all semua.. semoga persahabatan kita kekal sampai bila-bila..susah senang bersama.. itu janji kita!


Top GLAMpreneur Beautilicous
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413
alinacshoppe@gmail.com

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hapy tgk gambar2 sis

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yong....TAHNIAH k.atie ucapkn.Blog baru ke ni?cantikkkk...

nik ros said...

wow..dapat ke paris. seronoknya la..hehe

Archive

About Me