24 April 2013

TERIMA KASIH | TERIMA KASIH | TERIMA KASIH

Alhamdulillah..yong selamat sampai di Utara tanah air..rasa rindu sangat..padahal baru je 2 minggu lebih di KL.. :) tapi rindu pada family tu..fuh! tak tahu lah nak cakap cemana.. ok.. di KL pun tinggal bersama family.. jadi takda la rasa janggal sangat~

ok pada hari ni yong buat entri ni Khas kepada pasangan dalam gambar di bawah iaitu my uncle and my auntie a.k.a my Mentor in my business now.. syukur bila dapat peluang buat business bersama-sama ahli keluarga..lebih mudah untuk yong rujuk dan kejayaan pun kami sama-sama dapat rasa..susah senang bersama..





kepada Pakngah dan Kak Eija, terima kasih banyak bantu yong selama ni.. banyak lagi yang yong perlu belajar.. terima kasih atas teguran dan kasih sayang yang kalian berikan.. Allah sahaja dapat balas segala budi baik kalian.. semoga terus bagi semangat dan ilmu untuk yong berjaya juga ya.. yong pun nak berjaya macam kak eija :)

Thanks for everything~ love both of u! 

xoxo
yong

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syukur2

Diana Raquie said...

tahniah buat yong !!! =D

shaliza aziz said...

sebak k ieja baca .. thanks yong & all the best!

nik ros said...

tahniah..moga makin maju yea.

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...