22 April 2013

Why We Want You to Be Rich: Two Men, One Message

Semalam yong and my partner, Fyza Ibrahim ke Shah Alam... sambil nak jumpa kawan, sambil makan-makan di sana.. wah u ols~ semalam yong dapat makan chicken chop yang sangat sedap di shah alam.. kuah black paper dia sangat pekat.. dah lama yong nak cari kuah chicken chop yang macam tu.. selalu dok dapat yang tak kena dengan tekak ni je tau~ after makan-makan, we all jalan-jalan and ada terjumpa satu kedai buku ni.. terdetik hati nak singgah.. and terjumpa satu buku ni yang sangat menarik untuk dibaca..

tanpa berbuang masa yong terus ambil dan baca sedikit info di belakang buku tu.. yong ambil keputusan nak beli buku tu.. harap yong dapat habiskan pembacaan yong secepat mungkin.. memang buku tu sangat menarik dan sangat memberi yong semangat.. baru baca sedikit tu tau. kalo dah habis nanti tah cemana pula semangat yong. rasa macam nak je jumpa mereka berdua ni ucap terima kasih hehe :p

sebagai seorang usahawan, ilmu-ilmu yang sedia ada memang tidak cukup..yong perlu banyak lagi menimba ilmu supaya yong tidak kering idea dan dapat juga sumbangkan idea yong pada rakan kongsi yang lain.. insyaAllah. semoga semuanya berjalan lancar.. kita sama-sama belajar ye??


Book by Donald Trump
The world is facing many challenges and one of them is financial. The entitlement mentality is epidemic, creating people who expect their countries, employers, or families to take care of them. ... Google Books
PublishedOctober 2006
GenreNon-fiction



sumber-google

2 comments:

LYAfrina said...

buku ni sesuai utk bakal2 usahawan..

Haryati Faizal said...

sangat bagus tu....

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...