20 May 2013

ADVANCE BIRTHDAY CELEBRATION

Alhamdulillah..bersyukur ke hadrat Ilahi kerana masih beri yong peluang untuk terus hidup dimuka bumi Allah yang Maha Luas ni.. 16 Mei 2013 yang lepas.. telah berlaku satu surprise birthday untuk yong..thanks to mastermind, my brother Hafiz Zulkarnaind yang bersusah payah rancang dengan teliti untuk menjayakan majlis..

Sehari sebelum tu my brother dah pesan, esok kena ke rumah abah untuk bincang hal business..wah yong! dengar je business terus ON je haha.. tapi sekelumit pun tak rasa yang dorang ni plan nak buat suprise untuk yong.. pada hari kejadian, semasa call abah yong ada rasa pelik..kenapa abah suruh balik awal..selalu tak kisah pun nak datang rumah pukul berapa.. then after maghrib yong call katanya dah ada dirumah abah..ehh hairan ni.. macam ada sesuatu..tapi masih blurrrr sebab tak rasa akan ada surprise because birthday yong 18 Mei.. so advance la kan??? 

Apa-apa pun yong rasa terharu dan hargai apa yang dorang buat untuk yong.. semoga murah rezeki kalian ya.. jom tengok beberapa gambar yang ada..

 ada fatin, maksu, Iris, adik meera, tok, and tak lupa my bro, Hafiz




sesi suap kek aiskrim :) abah, tok and adik huda

thanks kepada yang menjayakan majlis..rasa happy sangat! tak sangka tau.. hehe first time ever!




last but not least :) my lovely tok.. dah macam mak yong dah.jaga yong dari kecil since my mama passes away.. so tok memang penguat semangat yong.. esok tok nak fly ke Australia.. maybe 2 weeks.. cuba bayangkan..mau rinduuuuuuuu yong nanti u all T__T

apa-apa pun i'll keep fighting..banyak kerja menanti..ramai lagi yang mahu kubantu.. semoga perjalanan hidupku berjalan lancar.. nantikan next entri untuk suprise party pada 18 Mei 2013 pula..


Email: alinacshoppe@gmail.com
Phone/Whatsapp/Wechat: 0137049413

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel2

Leods said...

waa bahagianya....happy birthday to you :) May God bless u & family.

Siti Nadey said...

heppy belated besday yong!!!!!!!!!!

Syuhada Salleh said...

hepi besday yong!

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...