10 May 2013

JOVIAN MANDAGIE PRIVATE HI TEA

 Private Hi Tea with Jovian Mandagie.. Alhamdulillah rasa sangat bertuah dan berbesar hati untuk join JM Hi Tea with partners.. semua kelihatan sangat teruja untuk shopping baju raya and shawl yang ada di butik Jovian.. yong pun tak ketinggalan.. ada juga beli shawl di sana.. memang best sangat!

Thanks kepada my Mentor Hanis Haizi yang beri peluang sebegini rupa..pertama kali yong datang ke event macam ni.. This function memang hanya for GLAM. :)


ini lah Fashion Designer Terkenal, Jovian Mandagie. hensem kan? 


antara koleksi baju dan dress dari Jovian Mandagie.. memang pereka fashion yang sangat berbakat.


koleksi tudung dan shawl yang memang memikat jiwa..


salah satu shawl yang sangat cantik..kalo dah pakai sure taknak tanggal dah :p


sesi tutorial dari Jovian.. semangat kami yang melihat nya hehe

 dress yang tengah ni sangat memikat hati yong.. cantik kan?? dah amik gambar lagi nampak cantik..



makan-makan, minum-minum.. memang happy betul bila luangkan masa bersama partners..


my new shawl.. apa kata anda?? nice kan??


jacket ni so COOL! u all bole check dalam website zalora.com ye



tak pandai lilit pun..try and error je.. but oke la.. syok juga lilit-lilit and menjadi pula tu 

 antara dress rekaan JOVIAN MANDAGIE.. 


me anda partners, DIANA RAQUIE 



hasil shopping..dian beli perfume from JOVIAN MANDAGIE.. omg! bau dia memang best sangat.. yang nama SARAH tu memang lagi best!


  with our mentor HANIS HAIZI.


sesi tutorial lagi.. banyak shawl nak tunjuk cara pakai tau..


yong and Hanis Haizi


  
nampak tak dress tu.. dress yang FARA FAUZANA pakai masa ABPBH hari tu.. baju ni tengok dekat-dekat lagi cunsss tau.. detailing di sangat superb! nak satuuuuuuu! :p

apa-apa pun this function memang best.. if ada peluang yong memang nak join lagi.. dulu tak pernah nak merasa datang event macam ni..since buat business with GLAM macam-macam pengalaman yong dapat.. semoga dapat isi masa muda remajaku dengan aktiviti yang sangat bermanfaat dan berkualiti..

Thanks Mentor, Thanks GLAM!



1 comment:

Siti Nadey said...

gile bestttttttttt silap2 leh je suh die buat baju kawen yong....seyes ensem

Archive

About Me