01 May 2013

PERMULAAN MEI DI PERLIS INDERA KAYANGAN

wah tajuk entri~ macam nak buat karangan yer hehe :) oke SELAMAT HARI PEKERJA semua.. semua orang cuti kan? best nyer bole dok melepaks di rumah bersama keluarga.. 


InsyaAllah yong hari ni akan ke Perlis~ time cuti-cuti macam ni ramai pula order barang.. so yong akan bawa beberapa barang untuk jualan road tour esok hehe.. contohnya seperti yang tertera di bawah


biozone car purifier (cara mudah bagi mengatasi bau durian, bau hapak dan busuk dalam kereta)




sabun marine essence ni paling laris di Facebook dan Blog.. sampai habis stok tau ni baru restok. sabun ni baik untuk u all yang ada masalah kulit, kudis buta, jerawat di muka dan badan, untuk baby yang ada eczema, menangai masalah ketiak, siku, lutut dan celah paha yang gelap dan pelbagai masalah kulit yang lain..


sabun pencuci premium beautiful..nak cuci korset wajib pakai sabun ni yer.. baru elok dijaga 


maharani juga tak dilupa..yong ada beberapa kotak untuk jualan esok.. bagus sangat untuk u all yang lenguh-lenguh badan, period pain, period tak teratur, melancarkan perjalanan darah dan buat muka kita jadi kemerah-merahan :)


last but not least, sudah tentu Premium Beautiful Corset ni menjadi produk utama kemana-mana..sangat laris dan mudah untuk dijual.semua wanita harus ada satu set tau sekurang-kurangnya.. baik untuk jagaan postur badan anda.. lagipun yong ada promosi baik punya untuk u all.. bole tengok entri promosi yong ya.. jika berminat bole roger yong k

Top GLAMpreneur Beautilicous
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413
alinacshoppe@gmail.com




3 comments:

zulhilmi tempoyak said...

gulp.. hehe

Fatin Zaini said...

Orang perlis pun nak jaga badan jugak... :) thanks yong..

Fatin Zaini said...

Orang perlis pun nk jaga badan jugak :) thanks yong..

Archive

About Me