06 June 2013

ALHAMDULILLAH

Syukur ke hadrat Ilahi. 

akhirnya setelah sekian lama yong mengidam untuk memiliki pengkat Double Diamond Manager terlaksa juga.. Semalam 5 Jun 2013, tarikh keramat yong dapat memiliki pangkat DDM iaitu pangkat keempat dalam business yang yong jalan sekarang.. rasa sangat happy dan teruja..yong dapat banyak ucapan tahniah dari rakan-rakan dan family..terima kasih semua...Tak lupa juga ucapan TAHNIAH kepada my lovely mentor CDM Shaliza Aziz yang juga turut menerima satu pangkat iaitu Crown Diamond Manager, pangkat tertinggi dalam business yang kami jalankan.. syukur tak terkata bila kami dapat melakar satu lagi sejarah gembira bersama..

juga tahniah yong ucapkan kepada rakan seperjuangan yong iaitu DDM Norain Mohd Nizar diatas pencapaian yang baru diterima.. secara jujurnya yong rasa sangat teruja bila sama-sama meriah pangkat yang sama pada bulan yang sama.. tambah pula nama kami hampir sama iaitu AIN.. sungguh rasa unik perasaan kali ni.. 

InsyaAllah semoga yong dapat capai pelbagai kejayaan lagi pada tahun ini..yong janji akan bantu semua rakan kongsi yong sebaik mungkin..terima kasih kepada semua yang banyak bantu yong sampai yong ke tahap ini.. terima kasih kepada ahli keluarga yong, kepada tok, abah dan adik-adik. kepada semua mentor yang tak jemu-jemu beri bimbingan (CDM HANIS HAIZI, CDM SHA KHALID DAN CDM SHALIZA AZIZ), serta tak lupa kepada semua rakan kongsi yong..tanpa anda..siapa yong disini.. 
gambar kenangan kami di London, March lalu.. :) lepas ni kita cipta memori baru di SEOUL, KOREA pula ye..


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

Archive

About Me