05 July 2013

HATTA DOLMAT | 2013 RAYA COLLECTION

 EXCITED!

Pada sabtu lepas yong dapat call from my lovely mentor, Shaliza Aziz yang inform nak ajak ke fashion show Hatta Dolmat.. wah! memang sangat teruja yong masa tu..tambah pula kak ija inform yang fashion show ni hanya dijemput dan kami dapat kesana. alhamdulillah..best nya!

apa lagi..masa dah suntuk.yong ada masa 2 jam je untuk balik kerumah dah bersiap..  mujur sempat bersiap dan make-up. akhirnya pkol 8.30 malam kami dah sampai ke tempat yang dituju.. 

Event kali ni dibuat di SHERATON IMPERIAL HOTEL KUALA LUMPUR..ramai juga yang hadir seperti pereka fesyen dan make-up artist.. happy betul dapat satu pengalaman yang baru..best!


yong in red and black..just simple dressing but i love it!


antara baju yang diperagakan.. cantik betul.. model pun slimssss dan cantik! jeles nih haha




make-up sendiri je ni.. kena banyak belajar lagi pasni.



yong and Hatta Dolmat.. tahniah Hatta.. semua rekaan u cantik sangat.. next time nak tempah baju dengan u juga ya..


baju-baju raya ni u all boleh je beli di FIRST LADY OUTLETS.. info seperti dibawah..

- AVAILABLE EXCLUSIVELY AT SELECTED "FIRST LADY" OUTLETS - 

Klang Valley
(JALAN TAR, PLAZA ALAM SENTRAL, PLAZA METRO KAJANG)

Pahang
(EAST COAST MALL) 

Kelantan 
(KB MALL) 

Perak 
(TESCO TAIPING) 

Melaka
(TESCO MELAKA) 

Johor Bahru 
(DANGA CITY MALL) 

Singapore 
(TANJUNG KATONG COMPLEX) 



Archive

About Me