27 July 2013

HERE IN MALACCA

Assalamualaikum semua. Hai apa khabar? Sudah 18 Ramadhan kita berpuasa kan? Bagaimana persiapan raya kita setakat ni? Oke ke KO? ;)

Di kuala lumpur yong lihat kebanyakkan tempat sesak dengan kereta dan manusia. Tambah pula di kawasan membeli belah terutama di JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN. Memang syurga membeli belah terutama time raya ni kan? Wah! Tak sanggup yong nak join sama. Boleh pening kepala yong..


Oke. Today yong berada di melaka. Alhamdulillah yong berada disini untuk share business opportunity dengan kawan-kawan di sini pula. Bonus raya Rm4500 masih terbuka. Start your online business with me today and get your first bonus on August 7.. tak lama je lagi. Boleh jadi simpanan raya tu kan? Sure raya kali ni lebih meriah. InsyaAllah kita sama-sama usaha. Step by step yong akan bantu.

Kepada yang berminat nak menjana income thru online macam yong. Boleh hubungi yong di 013-7049413 atau email ainzulkarnaind@gmail.com



Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...