12 July 2013

IFTAR GLAM | JW MARIOTT

Time bulan puasa ni banyak restoren dan hotel menyediakan pelbagai buffet dan menu untuk berbuka kan.. macam-macam hidangan.. kalo tengok sebelum berbuka sure meleleh air liur..hehe

Alhamdulillah..tahun ni dah masuk Ramadhan yang ketiga yong bersama bisness ni..syukur sangat hidup yong  semakin berubah ke arah yang lebih baik.. bermula dengan bulan Ramadhan adalah satu kenangan terindah.. pelbagai cabaran yong lalui sejak mula berbisnes.. Sejak tu juga yong dah mula merasai berbuka puasa di luar.. maksud yong makan di tempat exclusive atau hotel..kalo tak sebelum makan di rumah je atau di kedai makan biasa..

InsyaAllah tahun ni, yong and team akan berbuka puasa bersama di JW MARIOTT pada 20 July 2013..katanya makanan di sana sangat sedap.. tambah pula akan ada shooting for video raya di sana.. yong takkan lepaskan peluang ni.. seronok betul buat business bersama kumpulan GLAM yang hebat. tak putus-putus tawarkan sesuatu yang luar biasa untuk usahawan macam yong.. tak sabar nak ke sana nanti.


Semoga tahun ni lebih baik dari tahun sebelum ni.. baru dua hari berpuasa tapi tempat berbuka dah bersusun rapi..u all pula berbuka dimana?? any hotel yang sediakan buffet yang lebih sedap dan best tak? share with yong pls :)


Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...