29 July 2013

PREMIUM BEAUTIFUL PACKAGE | JULY-OCTOBER 2013

Hai semua :) bermula hari ni yong ada buat promosi untuk anda semua.. dengan setiap pembelian satu set Korset Premium Beautiful secara cash / kad kredit.. anda boleh memilih set hadiah kesukaan anda..

Untuk pakej kali ni yong sediakan Pakej A, B, C, D dan juga E..

Semuanya pakej yang menarik sesuai untuk anda yang selepas bersalin, yang akan bertunang atau berkahwin, yang ingin menurunkan berat badan atau kepada anda yang sentiasa inginkan kesegaran dan kecergasan sepanjang masa. Pilih Pakej pilihan anda atau boleh bertanyakan pada yong untuk sebarang konsultansi.Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sekotak Mineral Coffee 


Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sebotol PB Wash


Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak lactolite Premium Beautiful Corset dan percuma Sebotol PB Wash + Sekotak Mineral Coffee + Sebotol FemininePremium Beautiful Corset dan percuma Sekotak BB Plus.

Anywhere, Anytime.. Tak kisah dimana anda..InsyaAllah yong boleh berikan service yang terbaik untuk anda.. Agent diseluruh Malaysia terutama di sekitar Sungai Petani, Alor Setar, Langkawi, Pulau Pinang, Parit Buntar, Ipoh, Kuala Lumpur (Cheras, Gombak, petaling Jaya, Subang), Melaka, Kuantan, Kemaman, Paka, Kota Kinabalu, Kota Marudu dan juga Johor.

Promosi berlangsung selama EMPAT bulan.. dapatkan segera! 

Contact Me!
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


5 comments:

amyhasmiyatun said...

Agent Di langkawi jugak....hihihi

amyhasmiyatun said...

Agent d Langkawi jugak hihihi

amyhasmiyatun said...

Agent d Langkawi jugak hihihi

amyhasmiyatun said...

Agent d Langkawi jugak hihihi

lelamaisara said...

wah menarik ni..:)

Archive

About Me