20 October 2013

MAJLIS KESYUKURAN BERJALAN SEMPURNA

Assalamualaikum semua.. 

Alhamdulillah.. bersyukur sangat ke hadrat Ilahi kerana telah merealisasikan impian yong untuk buat kenduri..dah lama teringin nak buat kenduri dan jamu kawan-kawan dan sedara-mara.. syukur Hari Raya Korban kali ni yong bersama keluarga dapat melakukan ibadah korban. Terus buat kenduri kesyukuran juga kenduri arwah.

Banyak juga makanan yang ada.Kawan-kawan pun ramai yang hadir.. Happy sangat! terima ya kawan-kawan datang dari jauh dan dekat..jom kita lihat serba sedikit gambar yang tersedia..


macam biasa..team THE DIAMOND CIRCLE memang wajib datang.. walaupun kerja di siang hari..mereka datang pada waktu malam ke rumah yong.. thanks u all..


kawan sekolah menengah dulu.sama-sama ponteng tuisyen class science dulu masa Form 3. Mujur lah dapat A juga subjek tu haha.. tapi kawan-kawan yong lagi hebat.. semua straight A's.. yong je kurang A nyer hewww :p


terima kasih yong dan family ucapkan kepada Dato Nuriz Zain, Jutawan kosmetik kerana sudi datang ke majlis kesyukuran kami..



yong on that day.. wear JHijab.. cantik tak koleksi shawl from Jovian Mandagie ni? cool oke! wajib beli!


bersama towkey Extra Moist Chocolate Cake, EMCC.. serius kek EMCC memang sedap habis! u all memang kena cuba tau.. nak order boleh roger yong juga... mana tau dapat special price sebab jiran kan hehe . terima kasih sudi datang ya.. 





ramai yang tanya yong buat kenduri apa.?? kenduri kawin kee.. haha belum lagi lah.. mungkin sebab meriah sangat..orang pun tersilap.. :p



antara juadah yang terhidang.. banyak makan..sedap pula tu.. tapi kali ni semua dari katering. we all tak masak pun kecuali buat agar-agar tu jerk 




wakil GLAM TDC :) happy dapat kenal kawan baru juga.. jangan serik datang lagi ke rumah yong ya.. InsyaAllah murah rezeki yong buat kenduri lagi jemput lebih ramai kawan-kawan ya.. terima kasih banyak-banyak yong ucapkan kerana memeriahkan lagi majlis kami :)

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...