22 October 2013

SCHOOL LUNCH IN FRANCE

Assalamualaikum semua :)

hari ni yong nak share u all beberapa gambar tentang menu lunch untuk para sekolah di Perancis..

Actually di saat yong menaip entri ni dah tiba waktu lunch, disebabkan tengah ON diet :p maka haruslah yong mencari-cari menu yang sesuai dengan diriku kala ini.. haha kalo tak asyik cari nasi jerk! hampeh kan??

jom nengok menu yang tersedia.. bukan budak sekolah punya menu jer.. sekali menu orang dewasa oke hehe


macam ni pun oke dah kan? sedap nyaaa


simple.. boleh kenyang nih.. 


menyelerakan


yang ni yong suka!!!


uiks! tak diet ni.. burger pulak tu!


tak kenyang ni haha


simple dan oke lah!



not bad


huaa comel :)


seronok tengok kan? insyaAllah yong pasti boleh dapat berat IDEAL yang yong idamkan selama ini.. cuma makan kena kena kawal sikit..sebelum ni pantang nampak kek, chocolate and ice-cream..pasti makan banyak-banyak.. bukan apa..risau berat naik sangat and ada penyakit.. so sebelum penyakit datang baik yong jaga kesihatan yong..

anyone yang ada tips untuk kurangkan selera makan ni boleh la share.. yong tak nak ambil any product untuk slim dah sebab dah terlalu banyak product yong ambil sejak kecil.. now yong nak cuba tips lain juga senaman yang baik untuk yong..


selain tu yong juga amalkan minum air orang + lemon + cucumber.. sedap juga! minum malam esok pagi memang flush habis.. badan rasa ringan dan perut pun selesa.. yeah!

semoga yong konsisten dengan diet yang ada sekarang.. u all jangan ajak makan kek, aiskrim and colekat dah oke :p

any tips?? pls share with me.. sayang semua!

source: google




No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...