22 November 2013

DAY 1 | KOREA TRIP 2013

Assalamualaikum semua :)

yeah excited nak update entri di Seoul, Korea pula.. entri pertama boleh baca disini ~~> http://www.ainzulkarnaind.com/2013/09/korea-kami-datang.html



Waktu di Korea awal satu jam dari Malaysia, so kami sampai Incheon International Airport at 7.00am their local time. Since kami sampai awal, their airport agak lengang. So apa lagi, terus snap gambar la biar pun muka bangun tido. haha

Ramai kan GLAMpreneurs? yong bangga menjadi salah seorang yang berjaya ke Korea secara percuma.. untuk next trip wajib bawak rakan kongsi bersama.. mesti lagi havoc kan?



Aktivit pertama wajib la makan u all.. lapar tau time pagi ni.. makanan yang dihidangkan haruslah makanan tengahari terus haha.. makan sampai kenyang sebab lepas ni kami akan pergi shopping pula..



Kami dari bus C2 bersama pemimpin CDM Sha Khalid dan CDM Shaliza Aziz






yong and kak ain from JB :)


Kak airin :) tinggi macam model kan? jauh beza dengan yong..auchhhhh!!!




Mendengar penerangan tour guide kami, FISH TEE namanya :) comel kan??



EXCITED!!! masa untuk shopping ye.. untuk first destination kami singgah di DOOTA SHOPPING MALL. hari pertama dah siapkan ole-ole untuk family dan kawan-kawan.. so untuk next-next day semua untuk diri sendiri aja.. haha kejam tak?? :p




dah penat shopping singgah minum coffee dulu.. lepas tu sambung shopping semua.. para ibu suka betul la bila tengok pakaian kanak-kawan stylo sangat.. murah juga dan lain dari yang lain. I yang belum punya anak ni boleh lihat sahaja lah.. 



Hasil tangkapan di hari pertama.. not bad.. ada yang beli mask muka, baju, kasut,ole-ole dan macam-macam lagi.. harga? boleh tahan.. 






Lepas habis shopping kami balik ke Hotel untuk persiapan GALA DINNER.. nanti next entri untuk malam GALA pula ya 


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...