22 November 2013

GALA DINNER | KOREA TRIP 2013

Setiap kali melancong dengan company, yong pasti teruja dan tak sabar nak menghadiri MALAM GALA. kenapa?? heee yang pertama confirm lah nak tengok makanan nya yang super banyak dan sedap-sedap belaka.. cakap la nak makanan apa.. fuh! banyak sangat sampai tak larat nak habiskan..


tak lupa kepada aktiviti yang ada.. best nya GALA DINNER di Seoul , Korea.. kami disajikan dengan persembahan K-POP original dari orang Korea.. enjoy sangat! sambil makan sambil enjoy dengan aktiviti yang ada..




with The Diamond Circle team.. semua enjoy sakan! tema GALA DINNER kali ni ialah baju raya MERAH DAN HITAM.. so ala-ala beraya di perantauan gitu :P





sempat amik gambar dengan gadis korea :)









see.. merah hitam.. marilah beraya hehe











our lovely mentor, CDM Shaliza Aziz bersama pasangan.. terima kasih kak ija atas peluang dan tunjuk ajar yang diberikan. dapat lagi yong travel secara percuma untuk kali keempat hehe














inilah hotel penginapan kami selama beberapa hari Seoul, Korea, Alhamdulillah sangat selesa.. service pun sangat baik.. 


untuk next entri yong nalk share tentang hari kedua yong berada di Seoul ya.. will update soon~ 



thanks kepada yang membaca..


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...