22 November 2013

PHOTOGRAPHY WORKSHOP

seronok sangat dan rasa sangat bersyukur kepada Allah kerana dipertemukan dengan business dan kumpulan yang sangat hebat.. bukan sahaja belajar buat business malah lebih dari itu.. salah satu aktiviti yang dijalankan oleh GLAM ialah PHOTOGRAPHY WORKSHOP. actually aktiviti ni dah berbulan dijalankan tapi yong baru sempat nak update since tadi my brother and my sister bertanyakan tentang camera DSLR.. 

"yong bila nak beli camera? kakak kawan huda belikan untuk adik dia"

aiseh.. tergamam terus kakak dia ni.. tak plan pula nak beli camera dalam masa terdekat. bukan apa.. yong tak mahir pun guna camera tu.. so takda la rasa excited sangat nak beli. tapi bila adik-adik tanya macam tu. nampaknya kena beli la tak lama lagi. insyaAllah.. mudah-mudahan rezeki makin murah..

bila dah ada camera canggih, boleh la snap picture kak dia ni banyak sket kan? 
 


GLAMpreneurs pun happy dengan aktiviti yang dijalankan..insyaAllah tak lama lagi akan ada class make-up pula.. yang pasti yong pun join sama.. tak sabar nak belajar. boleh main make-up dengan adik nanti :p

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...