11 December 2013

BEAUTIFUL DAY WITH THE DIAMOND CIRCLE | VIVATEL HOTEL

 Assalamualaikum semua.. pada 7 December 2013 yang lepas telah berlangsungnya Beautiful Day with GLAM di Vivatel Hotel, Kuala Lumpur..

Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Yong juga merupakan salah seorang AJK yang bertugas pada hari tersebut. Rasa gembira dapat beri serba sedikit bantuan kepada my team.. memang HAVOC!


This event actually merupakan majlis bagi memperkenalkan our new Premium Beautiful series ialau Premium Beautiful Elengance.. Korset yang sebelum ini diberi nama Premium Beautiful Classic. Memang ada perbezaannya antara kedua-dua korset ini... next entri yong akan cuba kupaskan dengan lebih lanjut ya.. so tanpa membuang masa jom kita lihat gambar-gambar menarik sepanjang majlis berlangsung..


it's me! Thanks to my friend, Mawar kerana sudi make-up kan muka yong.. yong suka dan ianya cantik!


sebelum majlis berlangsung.. yong tiba awal dan apa lagi haruslah snap gambar dulu kan? ambil mood nak buat kerja gitu :p


TDC team members


Kak Ain with her team




with pereka Fashion terkenal Rizman Ruzaini with their team.. cantik nya baju mereka. nak nangis je tengok tau..  




di meja pendaftaran.  Yong merupakan AJK pnedaftaran pada hari tersebut.


Bersama Rizman


Premium Beautiful Classic


Premium Beautiful Elegance



Ramizah Rahman 



Munirah Ibrahim


Izan Kamal


Nadd Jane


boleh jadi Model BB Plus lepas ni kan? ;p


happy dapat belon.. balik buat photoshoot pula



OMG! yong suka this picture. sayang kalian semua tau











Partner from utara.. thanks kerana sudi hadir ya




Alhamdulillah.. my partners kebanyakkannya dapat hadiah cabutan bertuah kerana ada beli product pada hari tersebut.. sangat-berbaloi tau..





Last but not least.. yong suka sangat dengan gambar ini.. lepas ni harus lebih GLAM kan? 

Amcam?? teruja tak? bagi yong yang jarang-jarang menghadiri majlis macam ni, so yong masih lagi rasa sangat teruja.. Actually ada banyak lagi gambar yang belum diupload.. takpa, semua gambar tersebut boleh tengok di facebook yong ya... next event boleh la u all join sekali.. sangat enjoy tau :)


Address VIVATEL HOTEL, Kuala Lumpur :

85, Jalan Loke Yew,
55200 Kuala Lumpur,
Malaysia
T+603 9205 8888
T+603 9285 8210
F+603 9205 8889
Ersvn@vivatel.com.my


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...