12 December 2013

GLAM DINNER | Hollywood GLAM Night Theme


Assalamualaikum.. ampun maaf dipinta kerana baru berkesempatan untuk update entri tentang our GLAM DINNER. Alhamdulillah GLAM DINNER Cycle 2 kali ni sangat havoc! Diadakan di Putrajaya Marriot Hotel.. memang best.. makanan sedap, persembahan dan hadiah lucky draw pun memang awesome! 

Event kali ni sama seperti tahun lepas (KLIK SINI UNTUK MEMBACA) iaitu diadakan pada hari yang sama selepas Majlis Ulangtahun Syarikat. Yong sangat happy kerana Majlis Ulangtahun Syarikat yang ke 21 tahun kali ni meraikan salah seroang mentor yong iaitu Crown Diamond Shaliza Aziz. Tahniah diucapkan kepada beliau. memang layak beliau menerima pangkat dan anugerah tersebut kerana usaha dan tindakan beliau yang sangat patut dicontoh.. InsyaAllah my turn pula nanti.

Mari kita lihat suasan dan aktiviI kami di hari kejadian.......




Tema purple kali ni.


Stage yang GLAM




Candy buffet yang comel sangat..  
Our team, The Diamond Circle from Utara, Selatan & KL



Ida, Kak Lin, Fatin, Miza & Kak Ain





Heroes The Diamond Circle




 Yong, DSM Fatin  & DSM Miza


Fara, Kak Fieza, Pete, Kak Faeza, Yong, Kak Ija, Kak Eda,kak Airin &  uncle Rosman

Majlis bermula pada pukul 8.30 malam.. memang dah simpan perut untuk makan malam tu.. alhamdulillah memang kenyang sangat sampai tak larat nak makan dah. makan pun memang sedap.

Antara makanan yang tersedia.. makan sampai puas.. yummy!



Mentor tersayang.. CDM RAZ dan CDM HANIS. couple yang sangat sweet.. CDM RAZ menyanyikan lagu buat CDM HANIS :)

Menari poco-poco. Mereka ni memang berbakat. Kagum sebentar hehe


ok yang ni lagi KAGUM! suara sebijik macam Imran Ajmain.. menyanyi lagu SERIBU TAHUN..terus kami beri nama EZAM AJMAIN... hihi



sporting habis mereka ini
kan?


CDMs yang menari poco-poco.. fuh! memang bersenam lah malam tu.. berpeluh menari poco-poco tapi memang best sangat! 










Table 17, The Diamond Circle from Utara. see kak lin comel je buat gaya macam tu.. love this picture!




Table 27, from team DSM Eida Idris & DSM Airin Diana




Team DDM Norain, mostly from Johor & KL.




Part paling di nantikan.. ada lucky draw u all.. hadiah pula fuh sangat menggugat jiwa.  menarik dan best sangat! untun mereka yang dapat.. Tahniah diucapkan..


































Siap ada pencarian The Best DRESS for Woman And Man pula tuh! jeng jeng jeng



Wakil calon dari The Diamond Cirlce, Faeza & Olyn, berdebar tunggu result ;)




Taraaaa! Abg Ezam Ajmain jadi pemenang nya! Tahniah ya... memang sporting habis. memang patut menang haha

Tahniah Jaja! awak memang cantik pun :)





Our CDMs.. mentor hebat dalam business. kebanyakkan buat business ni FULL TIME.. jadi fulltime GLAMpreneur. 





Tahniah CDM IJA.. insyaAllah yong akan turut jejak langkah Kak ija tak lama lagi. terima kasih beri tunjuk ajar terbaik untuk yong..walaupun yong bermula from ZERO knowlegde, now yong sudah punya my own team untuk dididik dan dibantu... yong akan setia pegang tangan kak ija.. Terima kasih untuk semuanya..

love u :)

Address Hotel : 

Putrajaya Marriott Hotel


PHONE

60-3-89498888
Fax:
60-3-89498999
Sales:
60-3-89498888 ext. 1690
Sales fax:
60-3-89415189
Toll-free Reservations Worldwide



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...