13 January 2014

BIRTHDAY CELEBRATION AT EASTIN HOTEL

Assalamualaikum :)


Hai! Entri kali ini yong nak share tentang birtday party anak lelaki mentor yong, Haikal Razik iaitu anak kepada CDM Hanis Haizi.. Special thanks to my mentor kerana sudi menjemput yong untuk sama-sama memeriahkan majlis.. Siap dapat t-shirt celoreng askar gitu! excited habis!



Majlis diadakan pada pukul 12.30 p.m di Hotel Eastin, Petaling Jaya pada 12 Januari 2014. Pelbagai aktiviti disediakan..Maklumlah birtday party untuk budak so haruslah ada game! yeah! exited main sama hehehe memang teruja habis sebab this is my first time celebrate birtday party di hotel. So suasan agak berbeza terutama bab foods! :p 



Banyak betul makanan yang tersedia dan semuanya sedap belaka.. ada kek, sweets, ice-cream and so many more..yummy! hampir semua yong makan tau haha



ok tanpa buang masa jom kita tengok gambar yang tersedia..







my cousin, semangat ikut tema oke. handsome kan? Farez namanya.. berusia 11 Tahun :)




anak sulung kepada CDM Hanis Haizi.. yong snap gambar ni sebab nak tunjuk pada Farez.. 



untuk game menari chicken dance.. yong dapat bantu farez dapat hadiah.. syarat nak dapat hadiah kena menari paling sporting.. kemain lagi chicken dance haha




see.. CDM Hanis pun chicken dance sekali :)










juga ada pertunjukkan silap mata.. this is awesome! first time tengok real macam ni kot.. peh! memang sampai sekarang terfikir macam mana ahli silap mata tu buat.. boleh pula dia hilangkan barang dan muncul secara tiba-tiba..  kagum ni!










bukan je budak-budak.. mak budak pun ternganga tengok aksi yang dipersembahkan








 antara manisan dan makanan yang ada.. secara keseluruhan memang best! Terima kasih sekali lagi buat CDM Hanis Haizi dan pasangan beliau CDM Razali Zain kerana menjemput yong ke majlis.. satu pengalaman baru buat yong.. insyaAllah lepas ni dah biasa ke majlis seperti ini..



oke..ucapan terakhir ialah untuk birthday boy...



 " HAPPY BIRTHDAY HAIKAL RAZIK, semoga menjadi anak yang soleh dan kenang jasa ibu bapa.. semoga sukses seperti CDM Hanis dan CDM Raz..amin"



Alamat Hotel

Eastin Hotel

13 Jalan 16/11 Pusat Dagang Seksyen 16 46350 Petaling Jaya, SELANGOR Malaysia

atau klik sini untuk butiran lanjut tentang hotel :~~~> click here

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...