22 January 2014

SHOPPING PREPARATION TO GOLD COAST

Wehuuu! sangat excited oke :) tinggal kurang dari sebulan we all bertiga akan fly to Gold Coast for our free trip.. this is our first time nak fly bertiga but dah kali kelima buat yong.. apa-apa pun Alhamdulillah sangat.. rezeki jangan ditolak.musuh jangan dicari kan?

Banyak juga perkara yang belum siap kemas.. maklumlah excited haruslah kemas awal-awal ye dak? haha untuk kali ni yong bawa DSM NorHafizah dan bakal DSM Fatin Zaini.. tahniah atas kecemerlangan anda berdua ya..

Pertama kali buat passport untuk terbang ke oversea.. memang excited kan? So kelmarin yong tema mereka shopping luggage besar... bak kata Pijat.. "beli bagasi".. Sungguh melayu disitu hihi but it;s oke.. happy dapat spend time dengan u all..


see..macam-macam gelagat mereka ni. last sekali beli dua beg yang sama sebijik serupa,,hambik! senang mak nak cam nanti haha



macam biasa la wanita kan? plan nak beli bag je. tersangkut beli baju la pula.. try baju itu.. try baju ini.. haaa nasib ada juga yang berkenan..



yong tanya baju ni nak pakai dimana jat? nak pakai kat Gold Coast la katanya.. hehe nampak tak excited sangat? bukan jat jerk.. me juga sebegitu :p LOL




haaa yong yang teman pun ter shopping sekali.. nampak cantik juga jeans ni kan? color ni tak pernah lagi ada dalam simpanan (nak shopping kena ada sebab kan?) 

and fatin ada beli kasut.. cantik kasut dia.. selesa sangat.sesuai sangat dengan new style ala-ala wak doyok  gitu! stylo sangat! tak sabar nak melaramsss dengan new item yang we all shopping.. tahun 2014 ni azam nak tambah income banyak.so boleh shopping banyak baju baru supaya lebih stylo gitu! haha boleh macam tu?

sapa suka fashion? boleh share your fashion style with me.. nak order something from Gold Coast pun boleh.. takda masalah.. just contact me ya.. cit cat di whatsapp oke?


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...