10 February 2014

BLOGGING SESSION

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu!

Apa aktiviti kita pada hujung minggu ni? Ada yang balik kampung, pergi shopping juga tak ketinggalan ada yang pergi bercuti. "Short trip" katanya. Wah! Sebut tentang trip. Yong pun sangat excited ni nak cerita tentang percutian yong tak lama lagi ke Gold Coast, Australia. Next entri InsyaAllah yong akan share ke mana tempat - tempat menarik yang yong bakal lawati nanti.


Sebelum tu yong nak cerita sedikit tentang aktiviti yong di pagi sabtu.. alhamdulillah yong bersama dua lagi rakan kongsi yong mengadakan blogging session di Sungai Petani. Mereka ialah kak Hayati Fadlin dan kak Munira Ibrahim. Happy dapat jumpa mereka. Kak munira kini dah pindah ke Pontian. So jarang dapat jumpa beliau. Kali ni beliau cuti panjang dapat la jumpa selalu. Terima kasih yong ucapkan kepada kak mun kerana tak pernah jemu nak timba ilmu. 




Seorang lagi kak lin. Seorang guru dan tinggal di Merbok. Walaupun sibuk dengan tugasan harian tapu masih sempat curi masa untuk buat business GLAM bersama yong. Alhamdulillah today banyak yang kak lin belajar.  Semoga dapat lagi improve dalam blog.
sempat juga create new header untuk blog mereka. Just simple header. 

InsyaAllah lepas ni akan buat yang lebih kreatif dan cantik.





Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


Posted via Blogaway

1 comment:

| CIKZEK | said...

bestnya ! nk ikotttttt. hehe

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...