13 February 2014

MARINE ESSENCE SERIES | READY STOCK

Kecantikan dan wanita memanglah tidak dapat dipisahkan. Bermula dari pencuci muka, mandian dan syampu rambut, semuanya dititik berat oleh kaum wanita.. 


Here I share about Marine Essence Series. From Body Wash, Hair Syampoo and Beauty Bar.. the best product ever! 



Marine Essence Body Wash




mengandungi kandungan yang baik dan sangat sesuai dengan kulit kita. Body wash ni memang menjadi kegunaan seharian yong dan family.. Tok yong sendiri puas hati menggunakan body wash ini kerana parut di kaki makin kurang setelah tiga hari menggunakan nya..


Yong share one testimony from my lovely cust about this product.



1 bottle contains of 250 ml
Retail Price : RM38


Marine Essence Body Wash




Dah tak perlu beli perapi.. gunakan sahaja Marine Essence Hair Syampoo sebagai kegunaan harian anda.




1 bottle contains of 250 ml
Retail Price : RM38


Marine Essence Beauty Bar



masalah parut dan kudis tiada lagi dengan Marine Essence Beauty Bar. Bukan untuk muka sahaja, kita boleh pakai diseluruh badan juga. Baby pun boleh tau :)




1 box contains of 3 bars.
Retail Price : RM120


Anyone nak order pls contact me ya.. ternyata produk ini sangat laris. kejap je sold out. alhamdulillah :) 





Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com





No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...