07 March 2014

GOLD COAST | DAY 3 | GALA DINNER HAWAIIAN THEME

Setiap kali melancong, GALA DINNER merupakan salah satu majlis wajib diadakan.. apa yang best tentang GALA DINNER selain dari makanan? cuba teka? 

Bagi yong selain dari makanan, yong suka sertai GALA DINNER kerana ada tema tertentu dan sudah tentu berbeza untuk setiap negara yang kami pergi.. Contoh untuk trip ke Gold Coast, kami GLAMpreneur mengenakan pakaian yang bertemakan Hawaiian/Beach. Semua cantik-cantik belaka tau.. 


Dan lagi, acara yang disediakan pula sangat menarik..Juga pelbagai hadiah ditawarkan. 


suka kain tu.. warna-warni..macam hatiku ketika itu haha


comel je fatin kan :)




antara makanan yang dihidangkan.. tak semua pun yong makan.. macam tak percaya kurang makan time tu.. apa la yang disibukkan time tu tak tahu lah.


 model The Diamond Circle









Tahniah Kak Ain..dapat grand Prize u all..Ipad Mini gitu! wehuuuu





bersama GLAMpreneur yang lain! warna warni sangat! seronok malam tu sebab semua orang sporting habis. menari dan menyanyi sepuas hati.. time ni je lah nak macam tu kan.. balik Malaysia tak boleh dah haha














Balik bilik kejap GALA DINNER. lepas tu masa untuk outing lagi.. malam tu we all ke pantai.. ada video menarik bakal yong kongsikan bersama anda semua.. nantikan ya :)




love,
Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Archive

About Me