06 March 2014

GOLD COAST | DAY 3 | THE PARADISE JET BOATING

Buka je mata dari tidur, yong  terus ke balkoni. Bukan apa, tak sabar nak tengok laut pada waktu pagi dari bilik yong di tingkat 18 ni... waktu ni dalam pukul 7 pagi rasanya..  awal lagi tapi dah cerah macam pukul 10 pagi je. 


Cantikan kan view dari sini? memang syahdu sangat. Time malam yong lepak sesorang sambil makan kebab. haa dah sejuk gigil baru masuk bilik untuk tidur.. Setiap hari tidur pukul 3 pagi waktu Australia..kalau di Malaysia baru pukul 1 pagi kan?  tapi bab bangun tu tak tahan, kena bangun pukul 6 waktu Australia.. waktu Malaysia baru 4 pagi kot... huhu that's why time pagi mata layu jerk :P




Tempat pertama yang ditujui kami ialah The Paradise Jet Boating. yay! tak sabar nak naik boat laju... excited!




suka betul dengan gambar ni.. haish best sangat dapat bawa partner pergi melancong..next time kena bawa lebih ramai lagi.amin!




antara boat yang bakal kami naik







nampak? excited sangat time ni..  memang seronok naik bot ni..takda seram sangat sebab tak bahaya pun. Naik dan enjoy! time ni la nak merasa naik boat lihat kawasan sekitar Suffer Paradise kan.. wajib naik oke



info lanjut bole klik link dibawah ini


Paradise Jet Boating
Shop 7B, Mariners Cove Marina
60 Seaworld Drive, Main Beach
Gold Coast
Queensland
Australia 4217


Next, kami ke Sea World Gold Coast Australia. jom ke entri seterusnya.....


love,
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com





No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...