06 March 2014

GOLD COAST | DAY 3 | SEA WORLD GOLD COAST AUSTRALIA

Dah sampai ke tempat kedua di hari ketiga yong di Gold Coast Australia. Alhamdulillah bertambah lagi satu pengalaman yang yong tak pernah lalui sebelum ini.. Jom sambung baca lagi..





posing sebelum masuk.biasa lah tu kan :) posing alu-aluan namanya hehe






first show yang kami tengok.. menarik.. pandai singa laut tu.. 






tengok ikan Dolphin pula..


disini juga disediakan roller coaster untuk kita naik ya.. so kepada peminat roller coaster marilah naik bersama-sama.. ewah! yong sempat juga naik beberapa permainan disini.. ada ramai kawan sporting.. sebab tu jadi seronok.. cuba kalau seorang ja.. haruslah tak naik semua itu kan? :P



Kak Aini.. fuh semangat ni..antara yang paling tak takut dengan roller coaster.. terima kasih bagi semangat kat yong.. sampai yong pun tak takut sama.. LOL



Sempat jumpa Betty Rahmad di Sea World. apa lagi snap gambar barang sekeping dua haha


gambar bersama ahli bus E2













gambar kumpulan GLAM di depan Sea World Resort..  Alhamdulillah makan mewah disini.. puas makan.. nak tambah berapa kali pun boleh.. seronok betul setiap kali datang trip. layanan confirm 5 bintang! 



Jet Ski Show oleh abang-abang handsome.. fuyooooo





first time tengok ni mulut siap ternganga lagi tau sebab terkejut.. :P





gambar sebelum balik ke Hotel.. malam tersebut akan diadakan GALA DINNER buat kami.. tema Hawaii atau Beach..setiap kali GALA DINNER haruslah tema yang berbeza-beza ikut negara yang kami pergi..



 So marilah baca next entri about our GALA DINNER yang awesome! nak join GALA DINNER di Shanghai nanti? contact me oke :")



love,
Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



1 comment:

Hazwan Samian said...

Bestnye pegi Gold Coast. tak jejak lagi. hehe

Archive

About Me