27 March 2014

TDC GLAM UTARA | TDC EXPANSION

Assalamualaikum.  

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah rahmat-Nya, yong dan team The Diamond Circle telah berjaya memulakan class kami di tempat baru pada tahun ini. 

Terima kasih yong nak ucapkan kepada semua rakan kongsi yang hadir dan sokongan yang anda semua berikan.. Yong harap kita semua dapat meneruskan perjuangan kita dalam pernigaan yang kita ceburi. 

Semoga ilmu yang yong kongsikan dapat dimanfaatkan sebaik mungkin. Amin.

Mari kita layan sedikit sebanyak gambar yang ada..Terima kasih kepada AJK yang terlibat ( DSM Norhafizah dan DSM Eida Idris )laungan "Shanghai Kami Datang!"
Snap guna monopod. best kan?? 


with Bella. iaitu schoolmate yong masa di sekolah. Happy atas sokongan dan progress dari Bella. Semangat betul buat business.


My partner from Penang. Kak Wani and Nadd Jane


DSM Norhafizah dan team.
wakil student dalam our team. Student pun boleh buat business ni tau. tiada masalah malah mengurangkan masalah "sakit poket"


Nadd juga sebelum menjalankan business sebagai seorang student. Now dah jadi fulltime Glampreneur.Akhir sekali nak ucapkan terima kasih kepada my sister sepanjang class berlangsung.. Thanks a lot ya Huda.  Lepas ni boleh warisi business yong ni :) Now masa untuk belajar ya..Jika anda juga berminat untuk menyertai The Diamond Circle.Jangan malu-malu untuk contact yong ya.. InsyaAllah yong akan bantu anda from A to Z.. sama-sama kita berjaya dalam perniagaan online ini. sama-sama menuju puncak!


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.comNo comments:

Archive

About Me