01 April 2014

GOLD COAST | DAY 4 | MOVIE WOLRLD

Ok. sudah bersedia untuk baca cerita di hari keempat? yeah! yong pun semangat nak share dengan anda tentang percutian yong ke Gold Coast yang yong kira percutian yang sangat AWESOME tau!

ok masuk je bus perkara wajib kena buat ialah SELFIE hahaha boleh ke gitu? haa nampak tak mukaku yang kembang masa ni.. time ni yong tengah mengalami masalah skin yang sangat teruk.. makin teruk dan makin tak sedar.. alahan dengan sunblock dan skin care.. degil sangat inilah padahnya..



tanpa membuang masa marilah kita layan gambar-gambar yong and team di MOVIE WORLD

Amaran, entri ini mempunyai banyak gambar menarik. Scroll secara perlahan untuk merasai perasaan ketika di sana ( boleh?)


Bukti! haa harus ambil gambar depan Movie World.. Tempat ni dibuka awal 2 jam untuk our team. Fuh memang nikmat la kan bila masuk taman tema tanpa ada orang lain selain dari warga GLAM sahaja.. :)



Breakfast cara Omputih.. beginilah caranya.. haha tapi macam melampau sangat ni ambil banyak sangat roti.. macam lah tak dapat makan lunch.. dasar kuat makan! :p


Sambil makan boleh lah beramah mesra dengan karakter-karakter yang famous amous ni.. apa lagi.. makan pun dah takda selera.. asyik nak bergambar aja.. mari saksikan gembar lanjut.


















ambil gambar selepas naik sambil tumbs up. maksud dia best la tu kan? kalo snap gambar sebelum naik rasanya tak naik dah kot roller coaster tu haha




tu nampak tak betapa tingginya roller coaster tu? tapi berapa saat je dia pusing. perasaan ada la rasa macam jadi Superman kejap hehe. best sangat!

Pendek kata, seharian berada di sini memang berbaloi-baloi. Gelap kulit pun takpa janji puas. Kalau ada rezeki memang akan ke sini lagi. ada lagi kot games yang belum main.



#followmeto




Lompat bintang acara wajib bila time bergambar di oversea.. dok Malaysia lompat pun tak :p


Kami GLAMpreneurs di Gold Coast













best kan? yong akan sambung entri untuk hari kelima pula.. fuh panjang berjela update ni.. harap anda happy membaca ye :)


Untuk pengetahuan anda. Gold Coast, Australia merupakan negara keenam yong melancong secara percuma since yong menjalankan business online bersama GLAM. Kepada anda yang suka melancong, apa kata sertai kami untuk melancong secara percuma ke Shanghai pula.. Boleh contact yong untuk penerangan lanjut. yang pasti ianya akan menjadi pengalaman yang paling hebat dalam hidup anda. trust me!



Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



1 comment:

Monyet Rimau said...

bilalah dapat melancong macam admin blog :(


Lelaki minum darah dari kepala yang dipenggal – Saksi pembunuhan budak di Sungai Kelang
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/lelaki-minum-darah-dari-kepala-yang.html

Yakin Adegan Kemban Sharifah Sakinah Diterima Penonton
http://syokbah.com/adegan-kemban-sharifah-sakinah-diterima/

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...