14 April 2014

MINERAL COFFEE BUAT PENGGEMAR COFFEE

Yong sebelum ni kurang gemar minum coffee sebab boleh menyebabkan migraine.. tapi sometimes perlu juga minum coffee sebab nak tahan mata dari terlelap.dulu yong pernah minum coffee GANO..memang dasyat..masa belajar dulu ada kawan beri coffee tu pada yong..if minum malam..sampai ke esok memang tak tidur la yong..elok juga sebab yong memang perlukan waktu malam untuk siapkan asignment yang ada.. hehe after habis belajar dah tak minum dah coffee tu


but now sejak diperkenalkan dengan Mineral Coffee..wah! coffee ni best juga.. time drive dah tak mengantok..juga tak sakit kepala sebab mingraine.. badan juga kekal cergas gitu! u all shoud try juga kehebatan coffee ni. 














Aroma istimewa Kopi Mineral berasal daripada bijian kopi Robusta dan 
garam buluh organik semula jadi dari Korea. Ia bukan sahaja mempunyai 
aroma yang mengharumkan, malahan merupakan sumber bagi magnesium
Magnesium membantu menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium. 

Kopi Mineral 
tidak ditambahkan gula, tidak mengandungi kolesterol dan 
bahan pengawet. 

Cara pembungkusannya yang kecil dan mudah dibawa membolehkan anda 
menikmati keenakannya pada bila-bila masa. Jadikan Kopi Mineral sebagai pilihan anda untuk memulakan aktiviti harian.

Kebaikan Kopi Mineral  

-Membekalkan bahan mineral untuk kesihatan badan
-Menghilangkan keletihan minda dan badan
-Melegakan tekanan
-Menikmati kehidupan

Keistimewaan garam buluh:

Terdiri daripada 100% bahan semula jadi, iaitu garam laut, buluh, tanah liat 
dan dihasilkan melalui cara pemprosesan yang khas.

Kaya dengan bahan mineral dan elemen mikro seperti kalsium, magnesium, 
kalium dan sebagainya.

Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan, mengekalkan 
keseimbangan nutrien badan dan menggalakkan metabolisme badan.



BERMINAT UNTUK ORDER?


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


Archive

About Me