01 June 2014

GOLD COAST | DAY 5 | HARBOUR TOWN FACTORY OUTLET

Ok now dah nak cerita pengalaman di hari kelima percutian yong and team di Gold Coast Autralia. Alhamdulillah memang best sangat. cuma hari kelima kami tak banyak aktiviti dah cuma aktiviti habiskan duit je di Harbour Town Factory Outlet   hehe

Sebelum bergerak ke Harbour Town kami menikmati pemandangan pantai di Suffer Paradise buat kali terakhir :) oh my! now masih teringat-tingat pasir dan laut di sana.. memang teruja sangat..so layan je la gambar ye..







ucapan dari first timer melancong. my protege Fiza Mahazir.



my protege Fatin Zaini



jalan-jalan di luar negara pakai selipar dan t-shirt je,.. oh best nyaaaa..


masa shopping yong tak snap banyak gambar pun.. lagipun tak shopping banyak sangat sekadar beli jam baru je..  murah dan murah! sayang betul tak beli lebih.. balik Malaysia baru terasa.. grrrr

So after shopping we all terus ke Brisbane city... Sebelum ke airport kami menikmati makan malam di sebuah restoren makanan Indonesia..Alhamdulillah. makanan semuanya enak-enak belaka.. puas sangat makan di sana..









meleleh air liur tengok sate tu.. ya ampun! memang sedap sangat uolz..

seronok dapat melancong percuma ni. semuanya tersedia.. bab makan, hotel, pengangkutan dan flight semua tak perlu risau. dah disediakan dah pun.. kita pergi enjoy je di sana..

memang puas hati.. lepas makan semua.. kami ke airport dan habiskan masa di sana sampai waktu kami naiki flight.. pengalaman yang tak dapat dijual beli.. haa anda nak tahu ole-ole apa yang yong beli?? tunggu next entri pula ya..

stay tune :)

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...