11 June 2014

HOLIDAY TO PORT DICKSON

wah rasa macam dah lama tak pergi holiday. last trip rasanya ke Kelantan or Johor dua atau tiga bulan lepas. dah lupa pula hehehe

Today InsyaAllah yong akan ke Port Dickson for short trip. Merasa la kejap holiday ala-ala dok Suffer Paradiese padahal Port Dickson cuma ambil masa kurang dari satu jam from rumah auntie yong di Seremban ni.haha.. Takpa lah. asalkan ada pantai. kan? tak sabar nak pergi jogging  tepi pantai setiap pagi dan petang.gigih betul ; p

InsyaAllah our room nanti macam dalam gambar di atas. dalam room ada swimming pool gitu.so boleh berenang 24 jam tanpa rasa risau akan kena sunburn. hehe nak pakai bikini pun boleh. oke itu melampau. haha

time cuti sekolah ni ramai je bawa anak-anak pergi jalan-jalan kan. jika ada duit lebih sikit boleh la bawa holiday ke luar negara. dalam negara pun tak kurang hebat nya. its better than tak pergi kemana-mana langsung. time ni la nak spend masa bersama keluarga.  betul tak?

tapi kan. After balik bercuti of course la poket dah makin menipis. tambah pula nak dekat bulan puasa and raya. oh my! pening juga fikir kalau tiada back up last minute macam ni. but anda jangan risau. yong ada caranya. 

now yong and team ada new project for raya nanti. we called it Project RayaKaya.
menarik bukan? boleh contact yong untuk penerangan lanjut. Jangan risau. dengar je pun  takpa. Tambah pula orang Port Dickson kan.. 3 hari yong disana tau. jom ambik peluang ni ramai-ramai.  

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

Posted via Blogaway

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...