08 July 2014

BLOGGING CLASS | JOM EROPAH

Assalamualaikum :) 

Alhamdulillah masih lagi di bulan Ramadhan yang mulia.. banyak aktiviti yang yong buat sejak awal puasa lagi.. penuh aktiviti seharian.. Bersyukur pada-Nya masih diberi peluang untuk belajar dan bekerja.. Sangat teruja bila now dah open new package for new free trip ke Eropah.. so Jom Eropah u all :)



So nak share story kali ni tentang new activity yang yong and team lakukan this weekend. Salah satunya ialah blogging class.. Tahniah kepada rakan kongsi yang hadir.. This class sangat special kerana we all belajar banyak new tips tentang blogging which is selama ni yong Google atau belajar sendiri before this.. Untung my partners dapat belajar ilmu ni dalam class.. and it's FREE.. 



InsyaAllah buat je dapat.. most of us gunakan Blog sebagai medium untuk jalankan business. So client pun dapat thru online.. Alhamdulillah.. walaupun yong dah berblogging sejak sekian lama tapi yong masih belajar dan nak belajar lagi. Hope ilmu yang ada yong dapat sampaikan pula kepada orang lain..




Special Thanks to DSM Airin Diana kerana menyampaikan ilmu yang sangat best.. Yong terus lagi semangat nak update blog laju-laju macam Kak Airin.. Also to my mentor CDM Shaliza Aziz.. terima kasih kerana menyediakan class sebaik ini.. tak jemu-jemu membantu kami semua.. Kami janji akan buat sebaik mungkin. InsyaAllah :)



Kepada yang sedang membaca blog ini.. Jika berminat nak sertai yong sebagai usahawan GLAM boleh cepat-cepat contact ye.. free coaching and mentoring.. Semua kita dapat percuma as GLAMpreneur :)

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

3 comments:

Zamani Abe said...

bagusnya dpt ikut kelas mcm ni

jeBateja said...

Hi tokeh....bertambah2 dasat hang sekarang.....den tak taw dah mana satu blog hang dambu damba....ahakz

Airin Diana Anuar said...

You're welcome dearie. Glad that i could help :)
*sayang yong*

Archive

About Me