10 July 2014

BONUS RAYA


Alhamdulillah! tepat pada masanya.. 



Semalam ramai partners update yang mereka dah menerima statement bonus di email. masing-masing teruja nak terima bonus pada 10 Hb... Alhamdulillah.. hari ni BONUS DAY!! bukan main happy rakan kongsi ku semua.. ye lah kan.. our company memang akan masukkan bonus pada setiap 10 hb setiap bulan.. tengah bulan tu kan.. molek benar nak buat persiapan raya di kala ini..

Nak beli baju raya? kuih raya? persiapan raya semua dah boleh start dah.. next month tunggu BONUS 10 hb Julai pula.. wah! itu persiapan selepas raya u all.. best kan??

Kepada yang tercari-cari peluang business or side income untuk tampung kekeringan poket selepas raya.. boleh cepat-cepat hubungi yong.. yong akan tunjuk cara kepada anda.. jangan malu dan segan ye :)

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

Syuhada Salleh said...

tahniah yong! blehlah bg duit raya ni..hehe

Archive

About Me