09 July 2014

DIAMOND NIGHT 2014 | ANOTHER ONE STEP

Assalamualaikum. 

Hari ni yong nak cerita tentang Majlis Diamond Night pula.. Satu majlis yang sangat special berlaku setahun sekali dalam hidup yong..  Diamond Night 2014 telah berlangsung dengan jayanya pada 21 June 2014 yang lepas..
 

Alhamdulillah, this year yong berjaya naik pentas lagi untuk ambil award! wehuuu excited sangat.. Dua kali naik pentas untuk menerima award Double Diamond Manager dan juga Car Fund.. Syukur ke hadrat Ilahi yong berjaya sampai ke tahap ini.. Tinggal satu step sahaja lagi yong akan ke Pangkat yang kelima iaitu Crown Diamond Manager.. Satu pangkat yang menjadi idaman sekian lama.. kemuncak segalanya! InsyaAllah yong boleh! 


So kepada yang belum pernah tengok yong naik pentas pada tahun 2012.. boleh klik disini untuk baca entri sebelum ini : Diamond Night 2012  juga klik sini untuk lihat Majlis Diamond Night 2013.. masa ni first time tempah baju dengan designer.. walaupun tak naik pentas last year.. Tetap nak amik aura gitu :)




So this year yong and team decide nak tempah baju dengan seorang fashion designer yang sedang meningkat naik iaitu Ashraff Zainal. Memang puas hati sangat dengan rekaan baju beliau. Menepati citarasa yong.. memang happy dapat bekerjasama dengan beliau.
 



Lihatlah hasil rekaan baju Ashraff Zainal, maka terhasil lah dress yang super cantik kami berlima.. nak bergaya sakan di Majlis Diamond Night kan.. tambah pula yong akan naik pentas dua kali.. confirm nak nampak cantik menarik gitu :P





Saat naik pentas untuk menerima award Tabung kereta. nervous tapi excited..hehe 










Bersama mentor tersayang CDM Hanis Haizi dan CDM Shaliza Aziz yang tak pernah jemu-jemu membimbing yong hingga ke saat ini..





Tahniah juga kepada DDM Norain yang sama-sama naik pentas untuk menerima award Double Diamond Manager.






Barisan GLAM Lelaki from our team.






Anugerah Kedua iaitu Double Diamond Manager... Yong suka gambar ni..















Rakan kongsi yang berjaya naik pentas this year DSM Ramizah Rahman.












Tahniah juga diucapkan kepada our team yang lain yang berjaya naik pentas iaitu


DDM Norain

DSM Airin Diana

DSM Siti Azlina

DSM Ezamshah

DSM Ramizah Rahman

DSM Najaha

DSM Eida Idris

Alhamdulillah rasa gembira dapat diraikan di dalam Majlis yang hebat sebegini bersama rakan kongsi. Yong ucapkan terima kasih kepada rakan kongsi yong yang hadir dari seluruh Malaysia. jauh atau dekat mereka tetap tampil beri sokongan. InsyaAllah next year, giliran kalian pula akan naik pentas..
Terima kasih juga kepada ahli keluarga yong yang beri semangat dan sokongan untuk yong jalankan business GLAM ini sampai berjaya juga tak lupa kepada Mentor yong CDM Shaliza Aziz yang sentiasa hulurkan tangan tak kira susah dan senang.. Jauh lagi perjalanan akan kami tempuhi bersama. Semoga semuanya berjalan lancar.. Amin.

If uolss masih tercari-cari peluang side income or business, do contact me. Be my next protege & next year turn uolss pula di raikan :)

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...