11 July 2014

PREMIUM BEAUTIFUL | CLASSIC VS ELEGANCE

Raya dah nak dekat kan? Baju raya dah tempah ke belum? Bagaimana puasa kita Ramadhan kali ni? 

Yong belum beli baju raya.. tempah pun tidak. rasanya akan beli bila hampir raya nanti..atau pakai je baju yang sedia ada hehehe (yeke tu?)

Dah alang-alang puasa ni kan. sambil beribadah rasanya badan akan makin susut sedikit., betul tak? atau makin bertambah.. Yong rasa Ramadhan kali ni sedikit berbeza dari tahun lepas. 

Alhamdulillah.. gastrik tidak menyerang since awal puasa hari tu.. hampir setiap hari yong akan pakai korset Premium Beautiful. banyak kebaikan nya u all.. boleh baca sedikit info disini : Kelebihan memakai Korset Premium Beautiful Di Bulan Ramadhan.

Korset Premium Beautiful kini mempunyai dua series iaitu Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance.. ada sedikit perbezaan di antara keduanya.. tapi keduanya memang BEST! berbaloi-baloi bila pakai tau.. tambah nak raya ni.. mesti lah nak kelihatan cantik dan sihat di hari kemenangan kita nanti. betul tak?


  Premium Beautiful Classic



 Premium Beautiful Elegance





Disini yong sertakan beberapa testimoni dari our team sendiri.. semuanya berpuas hati dengan Korset ni.. boleh pakai tak kira size dan bentuk.. Selesa dan memang selesa :













Menarik kan? apa size anda? bentuk anda? Apple? Pear? Banana atau Hour Glass? tak kira apa jenis bentuk dan size. semua boleh pakai korset Premium Beautiful ni yee. jangan risau. yong boleh bantu anda. Just contact for further detail.. di mana sahaja lokasi anda dan tak kira masa.. dapatkan service terbaik dari yong :) Ada Special Promo.. wah! kena cepat grab peluang ini. free gift juga menanti.




Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...