09 July 2014

SIDE INCOME | PART TIME ATAU FULL TIME?



Ramai di antara kita yang kini masih tercari-cari peluang perniagaan bukan? tambah pula dah nak dekat raya ni.. kita semestinya memerlukan wang yang agak besar untuk persediaan raya juga tak lupa persediaan selepas raya..

Kebanyakan di antara kita yang "kering" poket selepas raya kan? ish..sanggup kah kita? apa kata kita mulakan sesuatu yang baru untuk ubah taraf kehidupan kita. Bukan bermula hari ni dan terus berjaya.. Sekurangnya kita tidak berada di tahap yang sama selamanya.. 

Yong cadangkan kita memulakan perniagaan online bersama GLAM.. iaitu Green Leaders Academy Malaysia.. Boleh dilakukan secara full time atau part time. Anda yang pilih :)

Kenapa yong pilih GLAM? 

GLAM sebagai sebuah academy untuk belajar business online dengan lebih strategy dan beretika. 
Kita  memasarkan produk kesihatan dan kecantikan yang bermutu tinggi dan sentiasa laris di pasaran. Mempunyai marketing plan yang hebat dan cara yang unik untuk promosi setiap produk.  

Yong rasa gembira dapat bernaung di bawah GLAM dengan pemimpin yang hebat. Mereka sentiasa bantu dan ajar cara para usahawan berbusiness dengan betul dan mantap. 

Nak berniaga kena ada cara ye. Bukan hentam keromo saja.. sedikit usaha dan percaya kepada rezeki Allah. InsyaAllah pasti ada hasil.. 

Berminat untuk bersama yong dan usahawan GLAM yang lain? segera contact yong ya.. side income pilihan terbaik anda bersama kami di GLAM




Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com
 
 

1 comment:

jeBateja said...

Tu dia tokeh...kiut miut lagi....moga terus sukses...

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...