26 August 2014

TAHUN KEEMPAT AS A GLAMPRENEUR



Alhamdulillah this year dah masuk tahun keempat yong beraya as a Glampreneur. banyak perubahan dalam hidup berlaku dalam kehidupan yong sehari-harian :)



Hari ni dah last day Syawal kan? baru ada kesempatan untuk update my blog berikutan ada sedikit masalah pada my blog kebelakangan ini.. So tanpa banyak cerita,. jom lihat beberapa gambar yong and family pada awal Syawal yang lepas.



Menu pada Hari Raya Aidilfitri yang pertama. Alhamdulillah semuanya enak-enak belaka and paling mengejutkan yong makan banyak betul ketupat. Selalunya makan sedikit sahaja and this raya yong jumpa banyak jenis ketupat iaitu ketupat jagung, ketupat kacang dan juga ketupat pulut hitam. seriously sedap belaka!



time nak pergi beraya. selfie dulu kan. hehe 






me with cousin and auntie


yong bersama tok tersayang





Raya kali ni sempat merasai suasana di kampung. time raya pula ada kenduri kawin. wah 2 in1 la kalo gini kan? sempat lagi p makan kenduri bersama kawan-kawan di Yan.


Premium beautiful tak ku lupakan :) setiap hari mesti nak pakai this korset tambah pula time raya kan? dapat la sekat dari makan banyak..kalau tak mau naik 5 kg after raya.. tak ke naya tu? :p






ni gurauan semata :) ada ke u all rupa begini? before dan selepas raya.. sebelum raya turun 5 kg after raya naik 10 kg! OMG! haha

macam mana raya anda? pasti lebih menarik bukan? share lah




1 comment:

fizafantagirO said...

cantikk tuan blog :)

salam kenal,

www.dismybelog.blogspot.com

Archive

About Me