09 September 2014

20 FACTS ABOUT ME

Hai semua. 

Today I just nak share info about my self. Actually, info ni dah ada di Instagram. ye la kan.. now dah merebak dah tentang  tag '20 fact about me' ni.. so haruslah tak nak ketinggalan kan.. maka jom baca sedikit info tentang saya :)



1) Anak sulung dari 3 orang adik-beradik. nama panggilan Yong.
2) rabun.pakai contact lens dan spek bingkai besar power 225
3) Bangga jadi orang utara. loghat utara pekat sangat sampai di Paris pun dok cakap utara lagi. di KL apatah lagi

4) dah travel 6 negara secara percuma. mula kumpul Hard Rock Cafe Pins since travel ke Gold Coast last Feb. 
5) penakut kucing tahap maksima
6) bekerja sendiri. suka tengok kawan ada business sendiri juga. semangat ok!
7) ex-beautician. sebab tu nak cantikkk je. haha
8) baru mula bersenam since April..start hidup sihat kononnya ; p
9) tak boleh minum coffee selain Mineral Coffee
10) suka kecantikan and cuba new products terutama korean products. 
11) sensitive skin
12) suka makan! hobby tu tau
13) punya impian sangat besar and fikir itu semua LOGIK! 
14) suka sushi dan udon.
15) target nak kumpul banyak handbag berjenama. terutama Miss P.
16) tak pandai berfashion tapi suka cuba sesuatu yang baru walaupun pelik.
17) pernah ada akaun friendster, myspace, tagged, hi5 seterusnya fb, blog dan instagram. 
18) start berniaga since 7 years old.jual nasi lemak uolz ; p
19) kaki online since form 3 until now. 
20) business online ON 24/7. open business opportunity for all and I'm your personal coach 



share about your self pula ya :)


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

3 comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...