01 September 2014

DE QASEH BEAUTY AND SPA , SUNGAI PETANI KEDAH


Assalamualaikum :) 

Today dah 1 September 2014. masih lagi hari cuti Kemerdekaan kan? ke mana je kita hari ni? dari kampung nak pulang ke kota ke atau bawa family jalan-jalan ke mall? 

Yong hari ni ke spa. Good news untuk warga Sungai Petani, kini ada satu lagi spa baru dibuka di Bandar Amanjaya iaitu De Qaseh Beauty dan Spa.

Spa ini sangat berdekatan dengan shopping complex baru iaitu Amanjaya Mall ( Cmart ). Terletak satu deretan dengan BSN, HPA dan  Perkeso.




Ada pelbagai treatment yang boleh anda nikmati di sini seperti gambar di bawah




Collagen facial hanya Rm30 je u all.. Harga sebenar Rm70 tau.. berbaloi sangat kan? tambah dapat HADIAH MISTERI pula tu.. :)




And the best part is, kini anda boleh memiliki products kesukaan anda di De Qaseh Beauty and Spa. 

Produk terbaik seperti 
  • MINERAL COFFEE, 
  • GARLIC TABLET, 
  • MIAUTAN ENERPLUS, 
  • MARINE ESSENCE SERIES seperti ubat gigi, body wash, beauty bar dan juga syampoo.




Di bawah ini yong sediakan alamat sekali untuk memudahkan anda ke
De Qaseh Beauty and Spa. Sambil buat treatment boleh dapatkan products di sini juga :) 


Alamat : No 21, Tingkat 1, Lengkok Cempaka 1, Bandar Amanjaya, Sungai Petani. Kedah

Hubungi 019-4178843 / 016-4460141 



atau boleh terus contact yong ya

Ain Zulkarnaind
016-6933614 (telegram @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...