16 September 2014

HARI MALAYSIA | 16 SEPTEMBER


Assalamualaikum :)

Selamat Menyambut Hari Malaysia yong ucapkan kepada semua rakyat Malaysia tak kira di mana jua anda berada.

Alhamdulillah bersyukurlah kita ke atas nikmat keamanan yang diberikan. Semoga negara kita Malaysia kekal aman dan sejahtera.

Apa aktiviti u all pada hari ini? Bercuti bersama keluarga kah? Balik kampung kah? Hadiri majlis perkahwinan kah? Shopping kah? hehe banyak aktiviti menarik yang kita boleh lakukan betul tak? macam yong sendiri, InsyaAllah hari ini yong akan hadiri class bersama rakan kongsi yong untuk dapatkan ilmu sebelum fly ke Shanghai pada Jumaat ini..

Disamping tu nak siapkan barang-barang yang tak cukup lagi untuk di bawa ke sana.. maknanya kena shopping lagi la ni kan :p

oke apa pun di harap agar aktiviti hari ni berjalan sempurna. if u all ada nak kirim barang ke di Shanghai nanti. boleh je inform yong.. insyaAllah yong boleh tolong belikan..

here my contact number : 013-7049413


1 comment:

Myra Jay said...

Salam hari Malaysia Yong..

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...